maandag 24 januari 2011

Het volgende testje

Na de eerste schermutselingen met deze materie is het moment aangebroken om wat nieuws uit te proberen. Het thema van vanavond is 'muziek in de familie'. Normaal gesproken ben ik dan snel klaar, immers, er wordt binnen mijn familie niet al te veel gemusiceerd. Gelukkig beweegt de familie zich over de hele aardbol en dankzij een keurig klassiek stukje van mijn verre nichtje Heather Aholt uit de VS op You Tube kan ik hier een linkje plaatsen.
Al mijn goede collegae van de cursus 23 Dingen wens ik een dergelijk nichtje toe. Dat snap je.

5 opmerkingen:

23 Dingen zei

Zo, goed zeg! Tijdens een voorspeelbijeenkomst van haar collega-leerlingen denk ik. Ik ken dit soort mini-recitals wel. Mijn kids zijn voorlopig nog niet zo ver!

Wilfried zei

De entourage oogt wat tuttig, maar gelukkig zijn geluid en beeld redelijk in orde. Vertel eens, zijn jouw kids ook hard aan de klassieke studie?

23 Dingen zei

Zie van mij zijn 11 en 14 en nog niet begonnen aan de klassieke componisten. Als je thuis bent in pianomethodes: Alfred en Martha Mier, dat doen ze nu vooral.

Sir Ulrich zei

Er is ook een piepjong drummertje actief (ben zijn naam even kwijt). Als ik dit zo lees lijkt het net een chat met tijdvertraging toruwens :-)

Wilfried zei

Met een muzikale echtgenote hoop ik dat er ook wat talent naar het kroost toevloeit. Het begint allemaal met wat ongecontroleerd trommelen en blazen, maar dan moet het eendje zich wel tot zwaan ontwikkelen.
Ik begrijp je opmerking over die vertraagde chatfunctie wel. In wezen moet een blog uit een verhaal bestaan, waar eventuele reacties ook weer uit een wederverhaal zouden moeten bestaan. In deze cursussfeer zijn de 'verhalen' over en weer zo kort, dat het zoals je aangeeft op een trage chat lijkt. Straks, als wij helemaal dol op bloggen worden, en de wereld ook een heleboel willen vertellen, krijgen de reacties vanzelf ook de sfeer van een ouderwetse brief.